Skip to main content

Posts

Featured

KATERING OPEN HOUSE HARI RAYA DI KUALA LUMPUR DAN BERHAMPIRAN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Tempahan Open House Hari Raya 2017 Kini Dibuka...

Haiii....untuk anda yang suka membuat persediaan awal....kami dah buka tempahan untuk majlis Open House Hari Raya... kawasan yang kami cover sama jugak iaitu di kawasan Kuala Lumpur dan kawasan yang tak jauh dari Selayang...apa2 pon anda boleh je whatsap / contact kami untuk tau samada kami cover atau tak tempat anda... 
Untuk anda yang belum kenal kami....kami sediakan perkhidmatan catering untuk Majlis Open House Hari Raya untuk Korporat / Jabatan / Kilang / Rumah anda juga...
Ada customer yang dah tau kalau book lambat nanti penuh sebab maklum saja musim open house tak sama dengan waktu lain, dan memang kebanyakan customer akan pilih sabtu dan ahad ( Jabatan / syarikat saja yang akan buat Isnin - Jumaat) ...dan kami tak dapat nak terima banyak...kami terima ikut kemampuan...jadi kalau dah penuh jadual tu, terpaksalah kami tutup...

MENU-MENU CADANGAN OPEN HOUSE HARI RAYA

SEMUA HARGA ADALAH TERMASUK…

Latest posts

BUFFET RAMADHAN HARGA PATUT DI SELAYANG

PAKEJ PERKAHWINAN 2017 / 2018