PAKEJ KATERING PERKAHWINAN UNTUK 500 PAX

Assalamualaikum...Haaiiii....


Sekarang ni ramai juga yang tanya2 pakej kahwin untuk 500 pax saja...


Ada juga kami buat..


Berikut pakej2 kami untuk 500 pax :

 PAKEJ MELUR NI kalau anda dah ada pelamin, fotografer, dll sendiri atau anda taknak pelamin, andam, fotografer bolehlah pilih Pakej Melur ni :

 

Maknanya kalau Pakej Melur ni untuk 500 pax, Jumlah harga RM 8,950.00 sahaja.. Murahla kan.. tadi nampak RM17.90 p/pax nampak macam mahal kan...tapi tengok jumlahnya baru tau rupanya takla mahal.. 😄

 PAKEJ MAWAR ni pulak menunya lebih dari Pakej Melur. Lauk Lebih, ada Tea Corner, ada Photobooth untuk bergambar2, ada Candy Buffet dan Chocolate Fountain yang menjadi tumpuan kanak2 dan remaja.. 😁

Tengok Pakej Mawar di bawah :

 

 Untuk Pakej Mawar ni jumlah harga untuk 500 pax ialah RM21.90 x 500 = RM 10,950.00 sahaja dapat semua yang di atas.

atau...

 Pakej Lengkap Eksklusif kami untuk 500 pax. Pakej ni sangat lengkap dan sangat berbaloi2 dengan perkhidmatan yang anda akan dapat :

Pakej Lengkap ni kami namakan Pakej Orked

 

Pakej Orked ni antara bestseller kami la..sbb puashati dengan pelamin, baju dll yang eksklusif kami bagi..

 

Jangan silap faham ye...harganya RM33.90 p/pax. Maknanya kalau untuk 500 pax ni jumlah harganya hanya RM16, 950.00 sahaja.. Tak mahal la kan..

 

Design2 pelamin & baju2 semua kita boleh bincang dulu. Biar anda puashati semua barulah nak book..

 

atau kalau anda nak tengok Pakej Lengkap Jimat pon kami ada...

Berikut PAKEJ LENGKAP JIMAT KAMI :

 

 

yang ni pon ok jugak...simple but nice org kg Pak Aji cakap.. Ramai juga yang ambik pakej ni.. Kami tetap buat yang terbaik walaupon Pakej Jimat...Yang penting ramai yg puji rasa masakan yang sedap..

" Alaa..pak aji cakap je.."

Ehh...mana boleh suka2 cakap...tu namanya syok sendiri.. heheh..

Sebab tu la kami buat sesi foodtest dulu sebelum confirm.. Kalau anda suka dan puashati baru book.

 

Foodtest kami buat setiap sabtu kalau tiada apa2 aral. Cuma kalau nak datang mesti buat temujanji dulu untuk kami sediakan makanan secukupnya dan staf yang akan layan perbincangan anda..

 

Kalau tidak takut nanti datang jauh2, lauk2 pulak habis.. camana.. 

Foodtest kami buat di tempat kami di :

Wisma Kulaan, N0. 24, Jalan 22, Selayang Baru, 68100 Selangor.

Tel ofis : 0361352208 ( 9 pg - 6 ptg)

whatsap : 0127346648

atau email je ke info@yapaf.com.my

mana2 pon boleh...ikut mana yang mudah pada anda..

* Kalau nak tengok gambar2 majlis terkini kami boleh tengok di fb page kami di Yapaf Kulaan Catering.. atau contact staf kami ..

fb page kami :

 

 

 

 

Wisma Kulaan :

 

 

Ma'assalamah...Mudah2an kita akan berjumpa dan akan menjalinkan urusan seterusnya..

Wassalam..

Popular Posts